Τα επιπλα στο μπαρ

Ιδέες για επιπλα μέσα και έξω

February 20th, 2014

το ζητούμενο είναι οι σωστοί και γεροί καναπέδες

Παιχνιδια, by mastoras.

Του φώναξε κι είναι αλήθεια πως δεν έμαθα ούτε τότε ούτε ποτέ. Ούτως ή άλλως το ζητούμενο είναι οι σωστοί και γεροί καναπέδες.
Μπορεί να ‘ναι κι ασφαλέστερο να το κάνουμε ά­νετα μπροστά στους χαφιέδες, πέταξα.
Σίγουρα, σίγουρα… Θα το δείτε, βρυχήθηκε κα­θώς γύριζε να με κοιτάξει με ενθουσιασμό κι ευγνωμο­σύνη, κι από τότε δεν ξανάδα τέτοια λάμψη δαιμονική σ’ ανθρώπινο βλέμμα. Θα το πάρουμε απόφαση τα έπιπλα είναι τα καλύτερα.
Αφήσαμε δεξιά μας το μαντρότοιχο με το συρματό­πλεγμα και την πύλη του εργοστασίου στο Διόνυσο, οι
φρουροί στους πυργίσκους μας κοίταξαν αδιάφορα, πή­ραμε αριστερά έναν αγροτικό δρομάκο, ακούγαμε κιό­λας τα ουρλιαχτά και τα χάχανά τους και σ’ ένα λεπτό τους αντικρίσαμε να παίζουν, γυμνοί οι περισσότεροι α­πό τη μέση και πάνω, στο ξέφωτο που το ‘χαν μετα­τρέψει σε γηπεδάκι. Μόλις μας είδαν να ξεπεζεύουμε, ξεκαρδίστηκαν στα γέλια μάλλον με συμπάθεια, η ευ­θυμία τους έγινε υστερική, κάποιος μας πέταξε μια ψη-λοκαμπανιστή μπαλιά, εγώ τινάχτηκα κι έριξα μια κε­φαλιά ψαράκι φορώντας το κράνος στο κεφάλι κι αυτοί χειροκροτούσαν και φώναζαν: Δομάζος έπιπλα και διάφορα άλλα τέτοια.

Back Top

Responses to “το ζητούμενο είναι οι σωστοί και γεροί καναπέδες”

  1. Αν περάσει κανείς από έξω από το εργοστάσιο επίπλων στον Διόνυσο θα δει ότι στην πύλη υπάρχει μια μεγάλη πινακίδα με φωτογραφίες καναπέδων και τραπεζαριών. Και μόνο από κει μπορεί να καταλάβει ότι τα σχέδια των επίπλων τους είναι Ελληνικά, δεν υπάρχει αμφιβολία τα Ελληνικά έπιπλα είναι τα καλύτερα στον κόσμο, τα άλλα είναι απλά συνονθυλεύματα από σανίδια και αφρολέξ.

    Νίκος Δεσποτόπουλος at